KRC Boortmeerbeek

KRC Boortmeerbeek

Ventura
Overlijden Leo Van Beneden
Overlijden Leo Van Beneden
10/01/2020 - Er is nog maar amper een bal getrapt in het nieuwe jaar en we moeten u met grote droefheid al een enorm groot verlies melden. Afgelopen donderdag kregen wij het bericht, dat onze steevaste vrijwilliger Leo, totaal onverwacht was overleden. Hij werd slechts 65 jaar. Dit verlies overtreft alle sportieve beslommeringen. Al geruime tijd was hij een duivel-doet-al en zette hij zich vooral in met allerlei klusjes (o.a. het installeren van onze vernieuwde keuken). Hij was een technieker en sprong ons als een echte vakman meer dan eens bij. Zijn levenspartner Gisèle is ook wekelijks aanwezig om onze toog in goede banen te leiden. Wij wensen haar en de achtergebleven familie alvast alle nodige warmte en sterkte toe die wij, als club, kunnen bieden.

Uit eerbied en respect spelen de spelers van onze eerste ploeg volgende thuiswedstrijd (zondag 19/01 tegen FC Moorsel) tijdens hun partij met een rouwband. Er zal ook een minuut stilte voorzien worden tijdens die wedstrijd alsook voor de wedstrijd van aanstaande zaterdagavond 11/01 (op SK Plenke Werchter).

We zullen je nooit vergeten, Leo.


Meer informatie over het overlijdensbericht vindt u terug op onze Facebookpagina of op de website van de begrafenisondernemer Gooris & Van Camp - Sereni.
shadowline


shadowline
Ventura TCCS


Uw reklame hier? Contacteer ons!