KRC Boortmeerbeek

KRC Boortmeerbeek

Ventura
Jeugdinfo-avond, seizoen 2019-2020!
Jeugdinfo-avond, seizoen 2019-2020!
05/06/2019 - KRC Boortmeerbeek geeft een jeugdinfo-avond op zaterdag 15 juni 2019. De infosessie start om 19u00 in onze voetbalkantine (Meerbemdweg 1, 3190 Boortmeerbeek). Wij willen hiermee een betere jeugdwerking op poten zetten en zo de ouders, huidige spelers alsook nieuwe spelers de nodige inlichtingen meegeven. Op vragen van hoeveel het lidgeld bedraagt, wie de nieuwe trainer van je ploeg wordt, wanneer de trainingen van start gaan... hierop wordt allemaal een antwoord gegeven.

KRC Boortmeerbeek wil verder ook nieuwe jeugdspelers aantrekken. Wij zullen die avond dus ook paraat staan om eventueel nieuwe spelertjes wegwijs te maken in onze club.

De jeugdwerking op KRC Boortmeerbeek wil duidelijk een versnelling hoger schakelen. De club wil volgend seizoen met zijn jeugd pronken en steekt daarvoor de handen uit de mouwen. We willen niet alleen in kwaliteit groeien, maar ook in kwantiteit. Leeftijden spelen hierbij al zeker geen rol, iedereen is bij ons van harte welkom!

Onze verantwoordelijken van de jeugdwerking zullen alvast ook de nieuwe spelers en hun ouders verwelkomen, de visie van de jeugdwerking uitleggen, antwoorden op hun vragen en zeggen hoe ze zich kunnen inschrijven.

Wij hopen u talrijk te mogen begroeten!
shadowline


shadowline
Ventura TCCS


Uw reklame hier? Contacteer ons!